Čaj Fohow Liuwei Cha

Čaj „Lyuvey Phoenix“ FOHOW LIUWEI CHA (F-004)

Čaj „Lyuvey Phoenix“ je vynikající zdravotní produkt, který splňuje požadavky na moderní život. Pravidelné pití je užitečné po a při příjmu potravin , pomáhá trávení, oživuje krev, odstraňuje chronické jevy, uvolňuje teplo, je detoxikantem , má kosmetický efekt, pomáhá regulovat tlak, snižuje obsah tuku v krvi, obnovuje životně důležité energie, je efektivním diuretikem, atd.

Moderní lidé žijí v rozvinuté vysoce civilizované společnosti, takže naším úkolem je, aby měli správný přístup k otázkám zdravotní péče: nemoci se dny a léty hromadí v těle. I lidé zdraví je hromadí v těle každý den.
Někteří lidé vidí zlepšení zdravotní péče o sebe v hodnotné výživě, kdy jí spotřebovávají velké množství. Například jedí denně více bílého masa, hodně ryb, atd. Nicméně, bohaté stravování vede opět ke zvýšené hmotnosti a zatížení sleziny a žaludku. Jídlo s vysokým obsahem tuků může vést k hyperglykémii, a ta je příčinou kornatění tepen. Kornatění tepen naopak, může působit na onemocnění srdce a mozku – a to je nepřítel číslo jedna pro lidské zdraví. Tuk potravin také zvyšuje pravděpodobnost rakoviny tlustého střeva, mnohem více zvyšuje šance na výskyt rakoviny prsu, a to také přímo souvisí s nemocemi, jako jsou nemoci jater a žlučníkové choroby. Můžeme-li během jídla – před a po – polknou několik hltů čaje „Lyuvey“, pomůže to snížit množství usazujícího se tělesného tuku. Proto  je čaj podávaný v tuto dobu ochráncem proti srdečním a cévním onemocněním, mozku, cukrovkou a dalšími chorobami. Kromě toho čaj vždy pomáhá tělu vyrovnat se s trávením a vstřebáváním potravin v žaludku, zabrání usazování mastných usazenin v těle a vzniku celulitidy.

Čaj „Lyuvey Phoenix“ je výsledkem mnoha let dlouhého výzkumu skupiny specialistů jednoho oboru v podnikání společnosti Phoenix – NII – zdravých potravinářských výrobků „Yoo Dae. Čaj se vyrábí za pomoci nejmodernějších technologií  zpracování surovin. Receptura z šesti hlavních komponentů (chutí) byla vytvořena na základě zásad TČM (tradiční čínské medicíny) s cílem – vytvoření jednotné základny pro léky a potraviny.

Složení čajové směsí a v určitých poměrech zahrnuje položky, jako jsou rostliny a houby:
Čínský Kordyceps
Puerh čaj (více než tříletý s dlouhým macerováním)
Astragal

Šalvěj červenokořenná
Panaks pětilistý
Chrysanthemum
Zimostráz japonská

Chuť výrobku: nasycená, sladká, aromatická.

Vynikající zdravotní produkt, který splňuje požadavky na moderní život.

Hlavní komponenty:
První chuť: Puerh čaj

V současné době je více než ve dvaceti případech zřejmý pozitivní vliv

Puerh čaje na lidské tělo, včetně toho že:

– Normalizuje práci žaludku,
– Podporuje hubnutí,

– Snižovat obsahu tuku v krvi,
– Předcházet kornatění tepen,
– Koronárním onemocněním,
– Snižuje krevní tlak,
– Zpomaluje stárnutí,
– Zabraňuje rakovině,
– Snižuje obsah cukru,
– Zpomaluje růst škodlivých bakterií,
– Odstraní zánět,opuchnutí,
– Oslabuje účinek nikotinu,
– Snižuje účinky soli těžkých kovů v těle,
– Odstraní účinky záření,
– Stimuluje centrální nervový systém,
– Podporuje prevenci zubního kazu,
– Vyjasňuje vidění, pomáhá trávení,
– Je detoxikantem, slouží jako prevence zácpy,
– Rozkládá alkohol, je Diuretikem, atd.

Puerh čaj má obvykle několik variant chutí, včetně sladkých, hořkých, pronikavou kyselou, „chuť vody“, „chuť bez chuti a zápachu“, ap Tyto varianty odrůd mohou existovat samostatně v každém jednotlivém výluhu Puerh čaje, nebo mohou existovat současně v jednom. Zcela mimořádný je význam „chuti bez chuti a zápachu“ jako zdroj absolutní úcty k tradici Chan (Zen). Nejslavnější mistři posuzovatelé, jednomyslně uznávají existenci Puerh čaje „chuti – bez chuti a zápachu“. Právě tento detail dělá z čaje Puerh jednu z nákladných odrůd čaje. V první řadě- Puerh čajů je velké množství jemných odlišností chutí a aroma. . Vůně a odstíny jsou rozděleny do několika hlavních typů: aroma orchidejí, chuť a aroma datlí, lotosu a kafru.

Puerh čaj a odrůdy jsou pěstované v provincii Yunnan, v oblasti Sishuan Banny. Vzhledem k tomu, že tento druh čaje je již dlouho a rozptýleně pěstován v bezpečné lokalitě na Boy, tak byl čaj pojmenován na počest města. Regionální vláda a také Puerh město je centrem Puerh Hani a je územně podřízena okresu Symao. Starodávný název má i – krajské Niner. V jazycích národností Hani Puerh se slovo překládá jako „vesnice na vodě,“ to ve volném překladu znamená „dům, California“.


Puerh čaj lze v historii sledovat ve východní Han dynastii více než 2000 let. Mezi lidmi je pověst, kde se říká, že i potom zde Puer čaj pěstoval známý stratég éry tří císařů Chuge Liang. Má se za to, že Puerh je pěstován nejméně 1700 let.
V dynastii Tang se nazývá Buzhi Puer. Čaj je pěstován v oblasti Inshen (v jedné klimatické oblasti,). Čaj Inshen byl předchůdcem
Puerh čaje. V době dynastie Yuan mu začali říkat čaj Pu . Pouze v roce Van Min, za Min dynastie se stal známý jako Puerh čaj. Rozkvět Puerh čaje nastává za dynastie Cin. V „Císařských záznamech Boy“ je zapsáno takto: „Boy roste na jedné ze šesti slavných čajových hor, 800 mil kolem rostou stovky tisíc keřů“. Jak je patrné z výše uvedeného, byl to zlatý věk Puerh čaje. Okresy Sy Mao a Sishuan Banny se staly hlavní základnou pro pěstování čajové suroviny na Puer čaj. Následně se tedy oblasti Sy Mao a Sishuan Banny staly také hlavním místem pro zpracování a balení Puer čaje. V době dynastií Min se z města Puerh , přes šest starověkých čajových cest, dostával čaj do pevninské Číny, Tibetu, Vietnamu, Barmy, Thajska a dalších zemí. Kromě toho je také přepravován po moři do o.Honkonk a Macao, zemí v jihovýchodní Asii a dokonce i do Evropy. Po letech Guan Hyuy (asi 1897 po Kr) první Francie a poté Anglie postavily v Sy Mao celní úřady a tím vzrostl export čaje do vzdálených zemí. Čajové cesty po pevnině také dosáhly nebývalého rozkvětu.

Druhá chuť: Astragal

-Posiluje vnitřně i vně, odstraňuje toxiny, působí jako diuretikum.

Třetí chuť: Šalvěj červenokořenná .

– Oživuje (očišťuje) krev, odstraňuje chronické jevy; rozpouští otoky, potlačuje bolest ( analgetikum)

Čtvrtá chuť: Pětilistý Panaks (prý účinnější než žen-šen)

– Má gerontologické účinky, zpomaluje dělení buněk rakoviny, snižuje tuky v krvi, má kosmetický efekt.

Pátá chuť: květ Chryzantémy

– Zlepšuje funkci jater, zlepšuje ( projasňuje) zrak, umí rozptýlit „vítr“, uvolňuje teplo.(snižuje horkost)

Šestá chuť: Zimolez japonská

– Snižuje horkost, ochlazuje krev, odstraňuje chronické jevy; je detoxikant.

Čaj „Lyuvey Phoenix“ je vynikající zdravotní produkt, který splňuje požadavky na moderní život. Reguluje příjem potravy, pomáhá trávení, oživuje krev, odstraňuje chronické jevy, snižuje horkost, je detoxikantem , má kosmetický efekt, pomáhá snížit tlak, snižuje obsah tuku v krvi, obnovuje životně důležité energie, je efektivní diuretikum, atd.

Budete-li během jídla, ale i během dne, popíjet tento čaj, pomůže Vám to snížit množství tuku usazovaného cukrovkou a dalšími chorobami ve vašem těle.

Tak se čaj stane vašim ochráncem před nemocemi srdce, mozku. Kromě toho bude vždy pomáhat tělu vyrovnat se s trávením a vstřebáváním potravin v žaludku, zachová tělo volné od usazovaných tuků a tvorby celulitidy.
V každém okamžiku můžete pít Lyuvey čaj, napít se na zdraví a dlouhý život!

Návod použití:

jeden sáček čaje vložíte do 1,5 litru vody teplé asi 90 stupňů necháte působit asi 10 – 15 vteřin,dokud čaj nedostane barvu světlého piva. Tento sáček můžete použít ještě jednou stejným způsobem,při druhém použití necháte sáček louhovat dlouhodobě. Tak z jednoho sáčku získáte 3 litry nápoje.